"Follow your bliss - Makes you Happy"

 

Lige præcis, at forfølge sin drøm gør en glad. Det kan godt være, at livet ikke bliver nemmere, men hvad så - så længe, at vi de fleste dage vågner med et smil på læben, og nyder det liv vi selv skaber. Min nedtur blev til min optur.

 

Tidligere i mit liv, dominerede stress og perfektionisme. Jeg blev ganske enkelt syg, og havde ikke ressourcerne til at fortsætte i samme retning.

 

Jeg kæmpede med mit ego, og skulle finde modet til at turde give slip på kontrollen, og idéen om det perfekte liv.

 

Denne proces var ikke nem, men som en klog mand fra østen sagde til mig, "når du følger dit hjerte vil alt flyde herfra", og den sætning har siden da printet sig fast i min bevidsthed. Det viste sig, at den kloge mand havde ret - for da jeg fandt modet, og sagde mit daværende job op, viste alle mulighederne sig.

 

Yogaundervisningen i min stue, og i min have udviklede sig til, at jeg blev en del af teamet på "Gården", og så kender I jo resten af historien.

 

Hvor LoYoga ender ved jeg af naturlige grunde ikke, og jeg har heller ikke brug for at vide det. Jeg lever af det, som jeg er passioneret af, og har sluppet kontrollen i sådan grad, at jeg ser livet som et hav fuld af muligheder, og jeg lærer kontinuerligt at styre mit eget skib bedre og bedre - også når bølgerne går højt.

 

Jeg er dybt taknemmelig for alle Jer nye og eksisterende kunder, som har valgt at rulle yogamåtten ud hos LoYoga. Faktisk, er vi dobbelt så mange yogier, end jeg havde turde håbe på lige nu. Trods sommer og varme, har I sat en intention for Jeres inderste behov, og prioriteret en stille stund for krop, sind og sjæl.

 

Holdene bliver roligt fyldt op, og Jeres gode energi og hjælpsomhed smitter af. Tusind tak.

 

Nogle af Jer har også prøvet Nada øreakupunktur, og det er faktisk vanedannende. Denne mental styrkende og udrensende behandling, komplementerer yogapraksissen så fint og enkelt. Prøv, at forkæle dig selv en dag, og mærk hele forskellen.

 

Hos LoYoga er der plads til nærvær og fællesskab, på en og samme gang. Min erfaring og intention er, at understøtte dig til at være den bedste udgave af dig selv - også når du mister balancen i livet. For sådan er livet jo for os alle, også for din yogalærer.

 

Jeg vil ikke love dig akrobatiske yogaøvelser, men derimod vil jeg love dig en fysisk og mental yogapraksis fuld af selvkærlighed og styrke, så du står bedre fast i livet, og kommer hjem til dig selv igen. 

 

Jeg glæder mig til, at være din guide på din egen rejse på yogamåtten.

 

 

Namaste

 

Louise