Kære Yogier

 

Nu venter foråret rundt om hjørnet, og ligesom naturen spirer og vækster - så er tiden også kommet til at vi mennesker søger lys og udvikling.

 

Men glem ikke dig selv – fasthold dine gode rutiner eller lav nogle nye som nærer og tjener dig.

 

I er sådan nogle dejlige kunder, som bidrager til en god og let stemning både før - under og efter en yogatime. De 3 forskellige hold kører derud af, og vi byder nye kunder velkommen til og alle I andre holder trofast ved.

 

Klinikken stor trives, og hver eneste uge møder jeg mennesker som ønsker at få det bedre både fysisk og psykisk fra slidgigt i knæ til stress. Akupunktur kan virkelig noget for krop og sind.

 

Gode traditioner skal vi holde fast i - og derfor kan du atter nyde Yin Yoga på J.F. Willumsens Museum i forårs månederne både inde og ude. For flere informationer tjek www.loyoga.dk.

 

Alt hvad jeg arbejder med har rødder i at bidrage til mere sundhed og balance i livet – både for dig og mig.

 

Derfor er jeg også særlig stolt af igen, at kunne være værtinde på Yoga Weekenden den 13-15 marts på Metalskolen i Jørlunde.

 

Så trænger du til en kropslig forårsrengøring, samt sætte nye intentioner for din trivsel i 2020, så har jeg 1 plads tilbage og du er meget velkommen.

 

Jeg lover dig en uforglemmelig weekend med masser af yoga, Nada øreakupunktur, flot eneværelse, lækker mad og skønne grønne omgivelser. Og får du lyst til en dukkert er dette også en mulighed.

 

En kærlig reminder – husk at dyrke yoga, træk vejret langsomt og nyd livet med dem du holder af og sig pyt til resten…….

 

Namasté – og af hjertet TAK for Jer.

 

Louise