“I regret going to yoga today - Said no one ever” 

 

Kære Jer

 

Et fantastisk spændende år lakker mod enden - et år hvor LoYoga fandt såkaldt jordforbindelse, i et nyt selvstændigt kapitel på Gården. 

 

I har simpelthen været helt fantastiske til, at committe Jer til et, eller flere yogahold. Jeres gode humør og uformelle måde at VÆRE på, har gjort mig varm om hjertet. For det var lige sådan et yogastudio, jeg drømte om at skabe.

 

Plads til alle - for yoga er nemlig for alle, som har lyst, og vi bliver aldrig færdige med lære os selv bedre at kende - på og uden for yogamåtten, hvis vi har lyst. 

 

At drive et yogastudio på Gården, er måske også lidt specielt. Vi har en autentisk lydkulisse, som en vigtig del af vores meditationspraksis, når spinningsholdet giver den gas med høj musik.

Vi øver os generelt i, at rumme lyde, tanker og følelser, som en naturlig del af universets ydre og indre støj.

 

Vi er en del af et lækkert center, bestående af søde professionelle medarbejdere, som alle forsøger at gøre en forskel indenfor sundhed, mode og hudpleje. 

Alt dette får vi som YOGIER på Gården, og måske er netop dette match så essentielt, når vi taler om balancen mellem Yin og Yang både indenfor yoga, og i livet generelt. 

 

Balancen mellem GØREN & VÆREN - STYRKE & SMIDIGHED - og FITNESS & YOGA.  

En balancegang som de fleste af os almindelige mennesker, forsøger at navigere i dagligt - og tillade at læne os tilbage i livet, med fuld tillid til processen. 

 

Jeg er taknemmelig for, at I viser mig tillid og støtte, og jeg sætter en ære i at skabe en lækker yogatime, hvor I nyder effekten af en selvkærlig praksis. 

 

At LoYoga netop tilbyder Flow, Hatha og Yin er fordi, at disse forskellige energier og sammensætninger, er med til at skabe menneskelig helhed og personlig vækst, udfra mit perspektiv og erfaring. 

 

2019 bliver året, hvor LoYoga vækster - og bidrager til mere balance og helhed for krop, sind og sjæl - udfra en naturlig og traditionsrig tilgang. 

Til januar åbner jeg døren til min egen klinik, også på Aerobicgården, hvor jeg løbende bygger videre på min sygeplejerskeuddannelse med vestlig medicinsk akupunktur.

Det betyder, at du kan modtage øreakupunktur med individuel samtale som 1:1 behandling, og fra midten af februar tilbydes akupunktur til blandt andet idrætsskader.

 

Akupunkturen er et stærkt redskab til at komme tilbage i balance igen, og hjem til sig selv. 

 

Hold derfor øje med www.LoYoga.dk og Facebook, og del gerne denne NYHED med omgivelserne. 

 

Jeg glæder mig, til at vise Jer min nye klinik, og facilitere mange flere yogatimer i 2019. 

 

Hvis du endnu ikke har givet dig selv oplevelsen, at prøve hvad de forskellige yogahold og Nada behandlinger kan gøre for dig - så vil jeg anbefale dig at være nysgerrig, og anvende et af dine klip. 

 

Sæt X i kalenderen, for datoerne til MoreYoga arrangementer i bla. Draaby Kirke og Willumsens Museum er opdateret på min hjemmeside. 

 

Tak til alle Jer skønne mennesker, som er en del af LoYoga - husk at holde hovedet koldt og hjertet varmt, til vi ses igen til mere hverdags velvære. 

 

I ønskes alle en Glædelig Jul, og et Lykkebringende Nytår. 

 

Håber vi ses på yogamåtten søndag d. 23 og 30 december?

 

Namaste’

 

Louise