Nyhedsbrev og påskehilsen april 2022


Here is my secret.

A very simple secret. 

It is only with the heart that one can see rightly. 

What is essential is invisible for the eye.  


Dette lille simple citat fra bogen Le Petit Prince er vidunderligt, og en essientiel reminder om at lade os prioritere os selv i en kaotisk hverdag. 


Måske vi netop i denne tid med kaos i verden, hvor mange mennesker lider har et øget behov for optimere venlig opmærksomhed. 


At vi netop nu passer ekstra godt på os selv og hinanden, og lader hjertet stå og gå forrest. 


Derfor elsker jeg at undervise i yoga og videreformidle en venlig og rummelig praksis, som kan sprede sig i den enkelte og til vores fællesskab. 


At vi øver os i at skabe plads, rumme og give slip på det som vi ikke kan kontrollere, og samtidig tillade os selv at fokusere på alt det som er lykkes, og opregulere vores taknemlighed. 


Yogamåtten har altid den plads og rummelighed som både du og jeg har brug for - yogamåtten byder dig kærligt velkommen uanset om det er længe siden sidst, eller I så hinanden i sidste uge. 


Måske er det også her, at du finder dig selv igen, hvis du er blevet lidt væk i hverdagens støj og ståhej. 


Heldigvis er vi en del af noget større - nemlig naturen og årstiderne. 


Foråret er lig med alt som spirer, springer ud og kravler op af jorden. Ligesom vi mennsker ønsker følelsen at være i et harmonisk flow i krop og sind dette forår. 


Men måske har kroppen en forårs ubalance, som ifølge traditionel kinesisk medicin kan give symptomer som bla. træthed, muskelspændinger, hovedpine, frustrationer/irritationer, fordøjelses og menstruationsproblemer. 


Trænger du til en forårs rengøring, så sørg for at få frisk luft og kig på solen som en erantis som folder sig ud. Bevæg din krop og find yogamåtten frem (igen). 


Du kan også gøre noget ekstra godt for din krop, og drikke mælkebøtte the netop i denne tid. Mælkebøtten er ikke kun ukrudt, men renser nyrerne, leveren og styrker en glad fordøjelse. 


Så læg blomsterhovederne i en kop, og hæld kogende vand over. Lad det trække i ca. 15 min og enjoy.  


Lige nu er bookings systemet opdateret frem til 1. juni, så hold dig ikke tilbage og pas godt på dig selv ved at lade yogaen omfavne dig, mig og os. 


Af særlige yoga arrangementer skal jeg nævne at der er formiddagsyoga på Willumsens Museum onsdag d. 11 maj kl. 09-10. 


Du kan booke din billet online på museets hjemmeside og du kan købe en god kop kaffe/the bagefter, samt en nyde en tur rundt i kunstens verden som en del af din billet.


Igen tilbyder vi udendørs sommeryoga på plænen på museet, men denne gang er en entre billet med i prisen og derfor koster arrangementet 125 kr. pr gang. 


Vi mødes den 21 maj og den 11 juni kl.13-14, og sammen hylder vi sommerens energi og overgiver os til årstiden.


Gå ikke glip af en unik chance og forny din livsenergi den 7 maj, hvor du forener areobic og yoga og meget mere på Bautahøj kursuscenter. Et arrangement som skabes mellem Aerobicgården og Loyoga.


Yogaweekenden for efteråret bliver traditionen tro afholdt ved Buresø på Metalskolen (link) den 9-11 september. De første pladser er reserveret, og du får lækkert eneværelse, yogaundervisning og lækkerier fra 2 lærerinder, samt en herlig forplejning og skønne rammer for 3950 kr. Du kan allerede nu forhåndsreservere din plads ved skrive til mig. 


Information om kommende events er samlet under MoreYoga


Nu vil jeg ønske hver og en af Jer en skøn-herlig påske sammen med Jeres kære, og lad hjertet føre dig frem. 


Glæder mig til at se dig igen på yogamåtten og i klinikken.  


The mat has your back 


Louise


LoYoga